Galatasaray’a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, orta saha kurgusuna takviye konusunda dikkat çeken bir ismi gündemine aldığı belirtildi.

Okan Buruk’un talebi doğrultusunda orta saha kurgusuna hem genç hem de potansiyelli bir oyuncuyu dahil etmek isteyen sarı-kırmızılıların, Belçika’da forma giyen genç futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sabah’ın haberine göre; Galatasaray’ın Genk forması giyen Matias Galarza için harekete geçtiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki Arjantinli futbolcuyu takibe aldığı aktarıldı. Ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyebilen Matias Galarza’nın ülkesinde ‘yeni Enzo Fernandez’ olarak nitelendirdiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Matias Galarza için gelecek sezon hamle yapmasının beklendiği vurgulandı.

22 yaşındaki orta saha bu sezon Genk’te 38 maça çıktı. Matias Galarza bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti. Genk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek Matias Galarza’nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Argentinos Junior altyapısında yetişen Matias Galarza, 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Genk’e imza attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx